AKUT Kış Kampı Isparta'da Başlıyor

AKUT Kış Kampı Isparta'da Başlıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2015 11:50
AKUT Kış Kampı Isparta'da Başlıyor

AKUT'un sömestr döneminde 8-12 ve 13-17 yaşları arasındaki çocuk ve gençlere yönellik doğada hayatı idame, yön bulma, barınma beslenme, afet bilinçlendirme kampı, 2016’da Isparta’da yapılacak.

Kış aylarında özellikle sömestr döneminde gerçekleştirilen birçok kamp var, ancak bu kampların hepsi sadece kayak yapma üzerine kurgulanmış durumda. AKUT ise kayak eğitiminin yanında çocuklara özellikle kış aylarında yaşayabilecekleri olumsuz durumlarda neler yapmaları gerektiğini öğretiyor.

Karda barınak yapma, yön bulma ve hayatı idame konularının da içerisinde olduğu bir kamp sunuyor. Bu sene sömestr kampı 5 gece 6 gün olarak hazırlandı. Isparta Davraz’da katılımcılar için özel hazırlanmış bir dağ evinde konaklama gerçekleştirilecek. Çocuklara kamp süresince AKUT’un uzman eğitmenleri ve milli kayakçılardan oluşan bir ekip eşlik edecek. Sömestr kış ve kayak kampı 8-12 ve 13-17 yaş gruplarında olmak üzere aynı tarihlerde iki ayrı grup olarak düzenleniyor. Kamp için belirlenen tarihlerden istenilen tarih aralığında 8-17 yaş arasında olmak şartı ile kayıt yaptırılabilir. Kampın birinci grubu 24 – 29 Ocak, ikinci grubu 31 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.