Alan Ailesi’nin Mutlu Günü

Av. Tahir Alan ve Şerife Alan’ın biricik oğlu Doğukan erkekliğe ilk adımı attı. Doğukan’ın sünnet düğünü Isparta’nın siyaset ve iş dünyasını da buluşturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mayıs 2016 15:47
Alan Ailesi’nin Mutlu Günü

Av. Tahir Alan ve Şerife Alan’ın mutlu günü… Çiftin biricik oğlu Doğukan erkekliğe ilk adımı attı. Doğukan’ın sünnet düğünü bugün saat 10:00 – 14:30 arasında Modapark Kongre ve Düğün Salonu’nda Mevlid-i Şerif okunması ve yemek ikramı ile başladı.

14:30’da konvoy eşliğinde sünnet gezisi yapıldı.

Doğukan’ın sünnet düğünü Isparta’nın iş ve siyaset dünyasını da bir araya getirdi. Düğüne siyasi parti temsilcileri, dernek ve sendika yöneticileri, iş adamları ve bürokratlardan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Bu akşam ise saat 20:00’de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılacağı balo yine Modapark Kongre ve Düğün Salonu’nda gerçekleşecek.

Daha önceden müzikli eğlencenin de planladığı balo Ispartalı astsubay Ekrem Çelik’in Kırklareli’de bir tatbikatta zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit düşmesi ve Hakkari’den gelen 8 şehit haberi nedeniyle sohbet programı şeklinde değiştirildi.










Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.