Alanda Satanda Memnun Değil

CHP Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Karaağaç Mahallesi pazarında esnafları ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2014 00:15
Alanda Satanda Memnun Değil

Esnaflarla ve vatandaşlarla görüşen Çakmakçı “vatandaş Pazar pahalı diye şikayetçi, esnaf ise kazanamadığından, bu çelişkinin sorumlularını görevden alma zamanı geldi” dedi.



Yerel Seçim çalışmalarına Karaağaç Mahallesinde devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı vatandaşlarla ve Pazar esnafıyla buluştu. Pazarcıların ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Çakmakçı gördüğü ilgiden memnun kalırken “vatandaşlar pazardaki fiyatlardan şikayetçi. Gerçektende alışveriş yapan insanların birçoğu Pazar torbalarını dolduramadan gidiyor. Sadece acil ihtiyaçlarını almakla yetindiklerini belirtiyorlar. Esnaflar ise Pazar sayısının fazla olması nedeniyle para kazanamadıklarını, satış yaptıkları fiyatların çarkı döndürmeye yetmediğini dile getiriyor.



Herkes kendince şikayetlerinde haklı. Vatandaş ve esnaf arasındaki bu çelişkili sorunun sorumluları yerel ve genel iktidar yetkilileridir. Biz hem esnafı hem de vatandaşı rahatlatacak önlemleri almak için aday olduk” şeklinde konuştu.



Pazarda Ispartalılar tarafından yakından tanındığı ve sevildiği görülen Çakmakçı “halkımızın bize gösterdiği yakın ilgi teveccühe uygun olarak çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum