Alder'in Eğitim Atağı Devam Ediyor

Altınbaşak mezunları derneği (Alder) başlattığı eğitim atağına devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2012 11:09
Alder'in Eğitim Atağı Devam Ediyor

Dernek bünyesinde geçen yıl faaliyete başlayan SBS hazırlık kursuyla yüzlerce Öğrenciye ücretsiz eğitim imkanı sunulurken aynı zamanda lise tercihlerinde adaylara rehberlik hizmeti veriliyor.

Alder başkanı Hasan Çelik lise adaylarına deneyimli bir ekiple destek vereceklerini söyledi.Çelik:’’lise tercihlerinde öğrencilerimizin hayatlarında çok önemli bir konumda yanlış atılacak bir adım yaşamları boyunca telafisi olmayan sonuçlar doğurabilir.bizde bundan yola çıkarak veli ve öğrencilerime uzman bir ekiple yol göstermeye çalışacağız.’’ dedi.

Altınbaşak’ta görevli eğitimci Necati Çankaya bu yıl liseye giriş tercihlerinde yapılan değişiklikler hakkında bilgi verdi.

Çankaya: tercihler yapılırken puan yerine yüzdelik dilim göz önüne alınmalıdır bunun yanında bu yıl çok önemli adımlar atıldı artık meslek liselerinden mezun olan öğrenciler üniversitelerde istedikleri bölüme yerleşebilecekler adalet meslek imam hatip lisesi teknik lise gibi okullar artık ön plana çıkacak. İyi bir lise iyi bir üniversite olacaktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.