Ali Bal: 'O Beton Bizim Betonumuz Değil'

Atabey Belediye Başkanı Ali Bal, 30 senedir beton işi yaptıklarını ve resmi bir kurum olduklarını söyleyerek, “Biz de kötülük veya kötü işler kesinlikle olamaz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2011 19:30
Ali Bal: 'O Beton Bizim Betonumuz Değil'

Sağlam İnşaat Sahibi Osman Sağlam, Atabey Belediyesi’ne ait Atabeton şirketinden aldığı C30 betonun laboratuar analizlerinde sözleşmeye uygun çıkmadığını iddia etmişti.

Sağlam’ın bu iddialarına cevap gecikmedi. Atabey Belediye Başkanı Ali Bal, 30 senedir beton işi yaptıklarını ve resmi bir kurum olduklarını söyleyerek, “Biz de kötülük veya kötü işler kesinlikle olamaz” dedi.

Başkan Bal, yapı denetimi sistemine göre, kendilerinin beton dökerken yapı denetim elemanlarının şahit numune alması gerektiğini ancak şu anda ortada şahit numunenin olmadığını kaydetti.

Atabey Belediye Başkanı Ali Bal ayrıca Bayındırlık Müdürlüğü’nün konuyu incelediğini ve henüz bir neticeye varmadığını söyleyerek, “Netice olmadan, mahkeme kararı olmadan “bu çürüktür” diye ilan edenlere tazminat davaları açacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum