Allah tamamına erdirsin...

Akdeniz Gazetesi Spor Müdürü Levent Doğan, Neslihan Kızıl ile dünya evine girmeden önce Vali Oğuz’un taktığı nişan yüzükleriyle evliliğe ilk adımı attı. Aileler arasında yapılan mini törende, Doğan’ın sevenleri mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2011 14:28
Allah tamamına erdirsin...

Akdeniz Gazetesi Spor Müdürü Levent Doğan önceki gün yapılan nişan töreniyle evliliğe ilk adımı attı.

Vatan Mahallesi’nde önceki gün aileler arasında düzenlenen nişan töreninde Isparta Valisi Memduh Oğuz, Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Fatma Uçarlar, Akdeniz Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Rüştü Çelik, Isparta Gazeteciler Derneği 2. Başkanı Yunus Özler, basın mensupları ve işadamları ile çok sayıda davetli yer aldı.

Evde yapılan nişan töreninde, Hakkı İsmail – Ümmü çiftinin oğlu Akdeniz Spor Müdürü ve Sabah Gazetesi Isparta Muhabirlerinden ile Mehmet – Fahriye çiftinin kızı Neslihan Kızıl, Vali Oğuz’un taktığı yüzüklerle bir ömür boyu birlikte olma sözü verdiler.

Öte yandan Vali Oğuz, nişan töreninde yaptığı konuşmada, “Bu nişan yüzüklerinin kurdelesini birbirinden ayırmak niyetiyle değil, aksine bir ömür boyu gençlerimizin birbirine kenetlenmeleri adına kesiyorum. İnşallah en kısa sürede bu nişanlı gençleri nikâh masasında görmek temennisindeyiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Vali Oğuz, gazeteci Doğan’a, “Bu ne yakışıklık. Allah tamamına erdirsin” diye takıldı.

Nişan töreninde Levent Doğan ve Neslihan Kızıl, evliliğe ilk adımı atmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, “Bu duyguyu Allah herkese nasip etsin. İnşallah iki bedende bir ömür mutlu olmayı istiyoruz” dediler.

HABER: Feti KILIÇ

Bizde Ajans32 ailesi olarak yeni nişanlı çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz..

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.