Allah’a Emanet

Çevre Yolu üzerindeki Öğretmen Ali Çetin üst geçidi adeta kaderine terk edilmiş durumda. Demir aksamlarının dökülmesi yoldan geçen araçlar ve yayalar açısından tehlike oluştururken çevre sakinleri de durumdan oldukça rahatsız.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2013 10:11
Allah’a Emanet

Öğretmen Ali Çetin’in çevre yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi sonrasında dönemin belediyesi Çevre Yolu’na bir üst geçit yaptırmış ve ismini de Ali Çetin olarak belirlemişti.

DÖKÜLMEYE BAŞLADI
Ancak Öğretmen Ali Çetin üst geçidi, bakımsızlık nedeniyle can ve mal güvenliğini de tehlikeye sokma noktasına geldi. Üstgeçidin bazı aksamları bakımsızlık nedeniyle dökülmeye başladı.



ŞANS ESERİ CAN KAYBI YADA YARALANMA OLMADI
Dökülen parçalar zaman zaman yoldan geçen araçların üzerine düşerek maddi hasar verirken, yayların üzerine düşüp can kaybına neden olmaması ise tesadüflere bağlanıyor.

İLGİLENEN YOK
Çevre sakinleri durumu belediye yetkililerine ilettiklerini ancak, şu ana kadar herhangi bir ilgilenme durumunun söz konusu olmadığı belirtiliyor. Ajans32’ye konuşan çevre sakinleri, “Bu üst geçit adeta dökülüyor. Ama kimsenin umurunda değil. Kaç tane aracın kaportası zarar gördü. Belediyeye de bu durumu bildirdik, ama ilgilenen olmadı” diye konuştu.

İNSANA DEĞER VERİLSİN İSTİYORUZ
Vatandaşlar, “Bu üst geçit yapılırken de dile getirdik. Çok yüksek. Evlerimizin 3. katı seviyesinde bir üst geçit. Dolayısıyla yaşlılar, çocuklu kadınlar, engelli vatandaşlar bu üst geçidi kullanamıyor. Bu da ayrı bir sıkıntı. Bu üst geçit yapılırken bir asansör, bir yürüyen merdiven düşünülemez miydi? Hadi o zaman düşünülmedi, şimdi de mi düşünülmüyor? İnsana değer verilsin istiyoruz” dedi.



ÇEVRE SAKİNLERİ HUZURSUZ
Ajans32 muhabirine konuşan çevre sakinleri, köprünün geceleri de güvenlik zafiyeti yarattığını dikle getirdi. Vatandaşlar “Geceleri alkollü, tinerci, kontrolsüz insanlar burayı sıklıkla kullanıyor. Mahalleliler olarak huzursuzuz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum