Altı Ok'tan Ayrılmayacağım

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, partisinin İl Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı. Ardından da seçim bürosunu açtı. Şenol, partililere önemli mesajlar verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2015 14:36
Altı Ok'tan Ayrılmayacağım

Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, bugün partisinin İl Merkezinde bir basın toplantısı düzenledi. Kalabalık bir partili grubun katıldığı açıklamada Vedat Şenol kendisini tanıttı.

Şenol, 2,5 yıllık il Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları ve kitlesel mücadeleleri anlatan bir slayt gösterisi ile başlayan açıklamasında partililere önemli mesajlar verdi. Şenol, edebiyat dünyasının çınarı olan Yaşar Kemal’i kaybetmiş olmanın üzüntüsünü de dile getirdi. Öte yandan Aday adaylarından İsa Önder Dinçtürk’ün amcasını kaybetmesinden dolayı Başsağlığı dileyen Şenol, dün geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü’ye geçmiş olsun dileklerini iletti.



6 OK’TAN AYRILMAYACAĞIM
Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol, “Değerli arkadaşlar, değerli parti büyüklerim; burandan sizlere altını çize çize söz veriyorum. Partimizin ideolojik çizgisi olan 6 ok’tan hiçbir zaman ayrılmayacağım. Altı ok anti-emperyalizm demek, milliyetçilik, devrimcilik, laiklik, halkçılık demek. Altı ok devletçilik demek. Deniz Gezmişlerin mücadele ışığı demek” ifadelerini kullandı.

ISPARTA’LI DANIŞMAN SÖZÜ
Milletvekili olması halinde Isparta’da ikamet eden, Ispartalı bir danışman ile çalışacağının altını çizen Şenol, “Görüyoruz ki, bir çok milletvekiline ulaşmak oldukça zor. Biz bunu aşacağız. Milletvekili seçilmem halinde, danışmanlarımdan bir tanesi Isparta’da ikamet edecek, Ispartalı olacak. Biz ulaşılmaz değil, halkın içinden, sizin içinizden birisiyiz ve öyle olmaya devam edeceğim” dedi.



CUMHURİYET VAKIFLARINI KURACAĞIZ
Türkiye’nin en önemli sorunlarından bir tanesinin gençlerin tarikat ağlarına düşmesi olduğunu kaydeden Şenol, “Milletvekili olursam daha önce de Genel Başkana sunduğum Cumhuriyet Vakıfları Projesinin temellerini hep birlikte atacağız. Gençlerimize barınma ve burs gibi kapıları hep birlikte aralayacağız. Buna söz veriyorum. Siz de bana Cumhuriyet Vakıflarının temelini hep birlikte atacağımıza söz veriyor musunuz?” diye konuştu.



ÖN SEÇİM SONUCU NE OLURSA OLSUN…
CHP Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, ön seçim sürecinde Isparta İl Örgütü ve ilçe örgütlerinin büyük katkısı olduğunu kaydederek “Ön seçim yapılması konusunda Genel Başkana ve GeneL Merkeze ciddi taleplerimiz oldu ve bu karar alındı. Ben buradan bir söz daha vermek istiyorum; ön seçim sonucu ne olursa olsun; birinci sıra adayı gibi çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

SEÇİM BÜROSUNU AÇTI
Kalabalık bir partili gruba hitap eden Vedat Şenol, daha sonra da Kafeler Caddesi’nde bulunan seçim bürosunun açılışını yaptı. İl Başkanı Senayi Demirkol, parti yöneticileri, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı açılışta ilk konuşmayı İl Başkanı Senayi Demirkol yaptı.

Demirkol, konuşmasında “Eski il başkanımız Vedat beye hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.



İNANIRSAK BİR OLURSAK BAŞARIRIZ
Vedat Şenol da burada kısa bir konuşma yaptı. Şenol konuşmasında “Değerli arkadaşlarımız sözümüzü parti binamızda yaptığımız açıklamamızda söyledik. Burada sizleri çok bekletmek istemiyorum. İnanırsak, bir olursak başarırız ve ben inanıyorum ki başaracağız” ifadelerini kullandı.

KURDELAYI HEP BİRLİKTE KESTİLER
İl Genel Meclisi üyesi Kamil İçöz de seçim bürosunun açılışında Türkçe dua okudu. Konuşmaların ve duanın arkasından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi. Kurdeleyi İl Başkanı Senayi Demirkol, Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol ve yıllarını CHP vermiş olan parti büyükleri birlikte kesti.

Seçim Bürosunda düzenlenen kokteylin ardından program sona erdi.






HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum