Altın Fiyatları Yükselecek

Altın fiyatlarının yükselmesiyle uzmanlar, kafası karışık olan yatırımcıya ellerindeki altını çıkarmak için acele etmemesi önerisinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2014 14:23
Altın Fiyatları Yükselecek

ABD'den gelen verilerle yükselişe geçen altın 1 ayın zirvesini gördü. Cuma günü gelen ABD Tarım Dışı İstihdam verisinin beklentilerin altında kalmasıyla altının onsu erken saatlerde 1254 dolara kadar çıktı ve son 1 ayın zirvesini gördü. Erken saatlerdeki yükselişin ardından gelen satışlarla altın 1250 dolara geriledi.

BİN 267 DOLARA KADAR ÇIKABİLİR
Phillip Futures'tan Joyce Liu, fiyatların 1267 dolara kadar çıkabileceğini söyledi. Liu, "ABD'de bilanço sezonu olduğu için gelebilecek kötü bilançolar bazı fonların altına yönelmesine neden olabilir" dedi.

YATIRIMCI NE YAPMALI?
Uzmanlara göre altındaki dalgalanma bir süre daha devam edecek. Kafası karışık olan yatırımcı için önerilerde bulunan yatırım uzmanları, yükselişin bir süre daha devam edeceğini ve elinde altın bulunanların acele etmemesi gerektiğini vurguluyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.