Altınbaşak Çifte Mutluluk Yaşadı

Altınbaşak, Tübitak tarafından düzenlenen 44.ortaöğretim öğrencileri arası araştırma projeleri bölge yarışmasına 2 projeyle birinci olarak çifte mutluluk yaşadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2013 13:18
Altınbaşak Çifte Mutluluk Yaşadı

Bilgisayar,Biyoloji,Coğrafya,Fizik(temel),uygulamalı Fizik, Kimya, Matematik, Sosyoloji,Tarih ve Psikoloji alanlarından 2013 yılında Antalya,Denizli,Konya,Burdur ve Isparta illerinden toplam 477 proje başvuruda bulundu.

Bölge finallerinde Altınbaşak Eğitim Kurumlarının projeleri 2 adet birincilik, 2 adet ikincilik ve 2 adet üçüncülük derecesi aldı. Asım Burak Gündüz Temel Fizik, Samet Kaya ve Bahadır Taha Kanbur Uygulamalı Fizik alanında Birincilik elde ederek Ispartayı ve Akdeniz Bölgesini 20-24 Mayıs tarihleri arasında Ankarada yapılacak olan finallerde temsil etmeye hak kazandı. Fizik Öğretmeni ve Altınbaşak Anadolu Lisesi proje koordinatörü Osman Mutlu “iki adet birincilik alarak çifte mutluluk yaşadık” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.