Altınbaşak Masa Tenisinde Tüm Madalyaları Topladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri içerisinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa Tenisi turnuvasında Özel Altınbaşak Lisesi öğrencileri tüm madalyaları topladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2012 11:38
Altınbaşak Masa Tenisinde Tüm Madalyaları Topladı

Çekişmeli geçen maçlar sonunda Özel Altınbaşak Lisesi öğrencisi Bilal ALTUNTAŞ Isparta Birincisi oldu. Ayrıca Isparta’da ilk dört dereceyi Özel Altınbaşak Lisesi öğrencileri elde ettiler.

Burak ÇAKIR, Isparta İkincisi; Ramazan Burak ERDOĞAN Isparta Üçüncüsü; Yusuf İRGÜN Isparta Dördüncüsü oldu.

Tarih Öğretmeni aynı zamanda Masa Tenisi Takımı Antrenörü İbrahim KOCABAŞ çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ve bunun verimini aldıklarını söyledi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Musab YILDIRIM ise Okul olarak bir çok branşta çalışmalara devam ettiklerini söyledi. YILDIRIM, öğrencileri ders dışındaki vakitlerini spor etkinliklerine katılarak değerlendirdiklerini, okul içinde Basketbol,Masa Tenisi, Voleybol,Futsal, Kort Tenisi, Güreş,Hentbol, Badminton, Kayak ve Atletizm takımlarının olduğunu ifade etti.

Okul Müdürü Vahit ÇİFTÇİ, ise öğrencilerin başarılarından dolayı mutlu olduğunu Antrenör ve öğrencilerini tebrik ettiğini ifade etti. Ayrıca Sav’a yeni açılan okulun ilk resmi başarısı olduğundan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.