Altınbaşaklı Taekwondocular Sınavdan Geçti

Taekwondo Federasyonun Renkli Kuşak sınav yönetmeliğinde yer alan Ocak 2013 ilk döneminin Renkli Kuşak sınavı 10 Ocak’da, Özel Altınbaşak spor salonunda yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2013 22:12
Altınbaşaklı Taekwondocular Sınavdan Geçti

Yapılan Taekwondo Renkli Kuşak Sınavına katılan Altınbaşak Koleji Öğrencileri sınavdan geçtiler.

Yaklaşık 3 ay önce kulüp çalışmaları olarak Taekwondo antrenmanlarına başlayan minik sporcular öğrendikleri Taekwondo Temel Tekniklerini, sınavda sergilediler.

Taekwondo Milli Takım Antrenörü Yaşar Erbil, okul Müdürü Ömer Doğan, Müdür yardımcısı Şükrü Ak ve Antrenör yardımcısı Hasibe Büyükdavraz nezaretinde yapılan sınav heyecanlı geçti. Tüm velilerinde katıldığı sınavda 23 öğrenci ter döktü. Antrenör Yaşar Erbil, sınavda okul idaresi ve öğrenci velileri ile görüş alış verişinde bulunarak sporcularının evdeki durumları ve okuldaki davranışlarıyla, başarıları ile ilgili bilgi alarak sporcularına not verdi.

Çok memnun kalan okul idaresi ve öğrenci velileri teşekkür ettiler. Erbil hoca kuşak sınavında başarılı olan tüm sporculara renkli kuşakta daha çok disiplinli ve ciddi çalışmalar beklediğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.