Altınbaşak’ta Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Kulüplerarası masa tenisi yarışmasında, Özel Altınbaşak Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımı, birinci olarak başarı geleneğini sürdürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2013 01:07
Altınbaşak’ta Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan şampiyonada Özel Altınbaşak Masa tenisi takımı üstün gayret göstererek birinciliği elde etti. Takım antrenörü Gökmen Öçal, “takımın özellikle yaş ortalaması çok genç ve önümüzdeki yılda aynı kategoride yarışabilecekler, bu bir avantaj fakat teknik kapasitemizi yükseltmeliyiz. Amacımız Türkiye şampiyonluğu” dedi.
Satranç‘ta ve Masa Tenisinde başarılı olan sporcuları kabul eden ve ödüllendiren, Okul Müdürü Ömer Doğan, “Okul olarak her türlü desteği sporcularımıza vermeye hazırız. Bilimsel ve kültürel çalışma yapan öğrencilerimize de maddi-manevi destek veriyoruz, bu anlamda eğitim ve öğretimin ayrılmaz bir parçası olan bu gibi faaliyetler çok önemli, diğer spor branşlarında da takımlarımız çalışmalarını sürdürmektedir tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum