Altınbaşak’tan Bahar Ve Bilim Şenliği

Özel Altınbaşak Anadolu,Anadolu Öğretmen ve Anadolu Sağlık Meslek Liseleri tarafından geleneksel olarak yapılan Bilim ve Bahar Şenliği şöleni 1 Mayıs Çarşamba günü başladı.

Yayınlanma:
Altınbaşak’tan Bahar Ve Bilim Şenliği

Bu yıl 14.sü düzenlenen Bilim Şenliği’nde birbirinden ilginç stantlar yer alıyor. Toplam 40 stantta 75 öğrencinin görev alacağı şenlikte bir birinden ilginç projeler sergilendi.

Bilim ve bahar şenliğine okul öğrencilerinin velileri sergiyi gezdiler. Ayrıca bu yıl velilerimize yönelik bahar şenlikleri düzenlendi. Okulumuzda gerçekleşen etkinlikte velilerimiz hem çeşitli etkinlik ve yarışmalarda gönüllerince eğlendiler, hem de bilim şenliğini gezerek öğrencilerimizin çalışmalarını görme fırsatı buldular. 2 gün boyunca sürecek olan şenliğe Isparta’daki tüm ortaokul öğrencileri davet edilerek okulumuzu ve bilim şenliğindeki projeleri gezecekler.

Bilim Şenliği Koordinatörü Cengiz CİBELİK her yıl yaptıkları bilim şenliklerinde amaçlarının öğrencilerin bilime olan ilgisini artırmak olduğunu ve öğrencilerin yaptığı çalışmaları sergilemek olduğunu ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.