Amaç: Polis – Gençlik Kaynaşmasını Sağlamak

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Paylaşılacak Anlar’ isimli proje kapsamında Yenişarbademli Lisesi öğrencileri polisle birlikte Çanakkale 1915 filmine gittiler.

Yayınlanma:
Amaç: Polis – Gençlik Kaynaşmasını Sağlamak

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Paylaşılacak Anlar’ isimli proje kapsamında Yenişarbademli Lisesi öğrencileri polisle birlikte Çanakkale 1915 filmine gittiler. Emniyet Müdürü Mehmet Or, “Aydınlık bir nesil yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından polis ve gençler arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla geliştirilen ‘Paylaşılacak Anlar’ isimli proje çalışmaları başladı.

Gençlerin yanında olduklarını hissettirerek, suça karışmalarını önlemeyi esas alan proje kapsamında Yenişarbademli Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, polisle birlikte Çanakkale 1915 Filmi’ne gittiler.
Tarih ve eğlencenin bir arada yer aldığı filmde, öğrenciler ilk kez polis eşliğinde gittiklerine sinemada, polisle aynı koltuklarda film izlemenin mutluluğunu yaşadılar.

Filmin ardından İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’u makamında ziyaret eden liseli gençler, gün boyu yaptıkları aktiviteler hakkında bilgi vererek, polisin yaptığı proje için teşekkür ettiler.

Öğrenciler, polisin çalışmalarıyla ilgili merak ettikleri tüm soruları sorma fırsatı bulduğu toplantıda, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’u en kısa zamanda ilçelerinde misafir etmek istediklerini aktardılar.

Yenişarbademli Liseli gençleri il merkezinde konuk etmekten ve ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Emniyet Müdürü Or, yürütülen projelerle her geçen gün daha fazla gence ulaşmayı amaçladıklarını söyledi.

Or, “Aydınlık geleceğimiz, gençlerimizin güvenliği ve huzuru için tüm personelimizle mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz” dedi.
Güvenli okul, kaliteli eğitim ve güçlü bir nesil yetiştirmek adına emniyet olarak kendilerine düşen görevin en iyisini yaptıklarını vurgulayan Or, okullarda öğrenim gören gençlerin suçtan korunması, güvenli alanda eğitimlerini sürdürülebilmesi için faaliyetlerin sürdürüleceğini kaydetti.

Or, “Faaliyetlerimiz kapsamında, madde bağımlılığı ile mücadele, terör örgütlerinden koruma ve kollama, trafik ve ilkyardım faaliyetlerini içeren seminerler ve bilgilendirme çalışmaları devam etmektedir” ifadelerini kullandı.
Kendisini ziyaret eden gençleri unutmayan Or, liseli öğrencileri en kısa zamanda ilçelerinde ziyaret edeceğini belirterek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.