Amatörde Gol Düellosu Yaşandı

1. Amatör Futbol Ligi’nde 6. hafta karşılaşmasında Ispartaspor zirvedeki yerini korumayı başardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2012 14:36
Amatörde Gol Düellosu Yaşandı

Güçlü rakibi Merkez Gençlikspor’u 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puan kazanan Ispartaspor galibiyet golünü 8. dakikada attı.

Oldukça gerilimli geçen maçta Ispartaspor takım kaptanı Emrah ve Merkez Gençliksporlu Süleyman kırmızı kart gördü. Ispartaspor aldığı bu galibiyetle puanını 16’ya çıkarttı ve liderliğini sürdürdü. Merkez Gençlikspor ise 10 puanda kaldı.

Gülcüspor’dan Gol Şovu
Isparta 1. Amatör küme ekiplerinden Gülcüspor, Savspor’u 7-2 mağlup etti. Milli Eğemenlik sahasında geçtiğimiz gün oyanan maç nefesleri kesti. Yeşil Beyazlıları galibiyete taşıyan golleri; Kubilay (2), Ferdi (2), Hüsrev, Gökhan, Halil ve Celil attı. Gülcüspor aldığı bu galibiyetle puanını 12’ye çıkarttı.

Ligde oynanan diğer karşılaşmalarda bol gollü geçti. Kendi sahasında Senirspor’u ağırlayan Uluborlu Belediyespor,sahadan 7-0 mağlup ayrıldı. Çünürspor ise Bağıllı sporu 8-1 yendi. Ligde oynanan son karşılaşmada ise Küçük Hacılarspor Keçiborlu Belediyespor’u 7-2 mağlup etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor