Anadolu Bizimdir Bizim Kalacak

Anadolu Bizimdir Bizim Kalacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2018 09:31
Anadolu Bizimdir Bizim Kalacak

Isparta Belediyesi İftar Yemeği ve Ramazan Programı etkinlikleri hafta sonunda Sütçüler’in Sarımehmetler Köyünde gerçekleştirildi. İftar öncesinde 2010 yılı Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışması dünya birincisi Alper Kanderun’un Kuran tilaveti yer aldı. 

Sarımehmetler Köyünde düzenlenen etkinliğe Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın eşi Dilek Günaydın ile birlikte katıldı. Semazenlerin Sema gösterisi, Mehteran ekibinin gösterilerinin de yer aldığı etkinlikte çocuklar için de balon park başta olmak üzere çeşitli aktivitelerin gerçekleştirildiği Ramazan programının köylerinde düzenlenmesinden dolayı çok teşekkür eden Sarımehmetler Köyü Muhtarı Kemal Kozak “Sayın Başkanım Isparta’ya yaptığınız ve bugünden sonra da yapacağınız hizmetlerinizden dolayı sizlere kolaylıklar dilerim” dedi. 

Beydilli, Gümü ve yakın çevreden vatandaşlarında katıldığı iftar programında konuşan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, köylere gitmek, köylerin kalkınmasına katkı sunmak ve vatandaşlarla bir arada olabilmenin içinde bir uhde olduğunu ve bunun gerçekleşiyor olmasının kendisine mutluluk verdiğini söyledi. Tüm köylerin Isparta ile birlikte kalkınmasını istediğini dile getiren Belediye Başkanı Günaydın, “Her köyümüzü tanımanın başarılı neticeler doğuracağına inanıyorum” görüşlerinde bulundu. 

Isparta’nın 81 vilayet arasında en yaşanabilir il olduğunu hatırlatan Başkan Günaydın, “Isparta önder bir vilayet. Isparta’mızı bu şekle getirdik, arzu ediyorum ki, Türkiye’nin 40 bin köyünün içerisinde yer alan Isparta’nın 204 köyü en yaşanabilir köyle arasında olsun” ifadelerinde bulundu. 

Son günlerde Kuzey Irak’ta şehit düşen askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı ve sabırlar dileyen Başkan Günaydın, Irak’ın kuzeyinde bulunan terör yuvası Kandil’in TSK tarafından kuşatıldığını ve yok edilme aşamasına geçildiğini söyledi. Bu vatan ve Türk Bayrağı uğruna verilen şehitlerin suyu hürmetine bu ülkede hür ve bağımsız bir şekilde yaşadıklarını aktaran Günaydın, “Türkiye Cumhuriyeti devleti sonsuza dek yaşayacaktır. Kandil’in yok ediliyor olması bize mutluluk veriyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum ve herkesten bir Fatiha okumasını istiyorum” şeklinde konuştu. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 7 yıl önce Arap Baharı adı altında yaşananlar, yine aynı süreçte ülkemizdeki terör karşısında ‘Şu anki iş Kandil’e Türk Bayrağı dikilmelidir’ sözünü söylediğini anımsatan Günaydın, Genel Başkan Bahçeli’nin ne kadar ileri görüşe sahip bir kişi olduğunu dile getirdi. Günaydın, “Bizi Anadolu’da yaşamaya layık görmüyorlar. Anadolu bizimdir bizim kalacak. Bunu iyi bilsinler. Biz büyük destanlar yazan, imparatorluklar kuran bir milletiz” ifadelerinde bulundu. 

Konuşmaların ardından Sarımehtler Köyü Muhtarı Kemal Kozak, köylerinde gerçekleştirilen programdan dolayı Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a plaket takdim etti. Yine SÜDER Başkanı Erkut Ünveren ilçelerine yaptığı katkılardan dolayı Günaydın’a plaket takdim etti. Başkan Günaydın’a, Sarımehmetler Yuvalı Spor Kulübü adına, Zeytindalı Operasyonu anısına düzenlenen 3.SÜDER Halı Saha Turnuvasına katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edilirken, Sarımehmetler Futbol Takımına ait ve 32 sırt numaralı Yusuf Ziya Günaydın yazılı bir forma takdim edildi. 

Konuşmanın ardından sahne alan İlahi Sanatçısı Abdullah Beyhan birbirinden güzel seslendirdiği eserlerle vatandaşlara güzel bir akşam yaşatırken, çocuklarda kendileri için kurulan balon parkta eğlendi, ebru yaptı, oyunlar oynadı. 

Sarımehmetler Köyünde düzenlenen İftar Yemeği ve Ramazan Programına katılan vatandaşlarda memnuniyetlerini ifade ettiler. Vatandaşlar, “Sizlerin burada olması bizlere mutluluk yarattı, köyümüze aydınlık geldi. Ortam çok güzel. Isparta Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz, çocuklarımız için de çok mutluyuz” görüşlerinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.