Anadolu Lisesi’nde ‘Tarihi’ Gurur

2014 yılı TUBİTAK 45. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge yarışmasında Tarih alanında ‘Evimizde Saklı Kalmış Tarih’ konulu proje ile birinciliği hak eden Isparta Anadolu Lisesi’nde ödül töreni vardı…

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2014 16:30
Anadolu Lisesi’nde ‘Tarihi’ Gurur

2014 yılı TUBİTAK 45. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge yarışmasında Tarih alanında ‘Evimizde Saklı Kalmış Tarih’ konulu proje ile katılan Isparta Anadolu Lisesi birinciliğe layık görüldü.



Projeyi hazırlayan öğrenci Esma Hazal Arısan ve Proje Rehber Öğretmeni Şerife Alan için düzenlenen ödül töreninde de tüm okul bu haklı gururu yaşadı. Isparta Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Zühdü Aslan, öğrencilerine seslenerek “Hepiniz ayrı bir değersiniz” dedi.

Projenin rehber öğretmenliğini yapan Tarih Öğretmeni Şerife Alan ise konuşmasında “Proje sırasında maddi-manevi desteklerini sunan başta okul müdürümüz Zühdü Aslan veMüdür Başyardımcımız Bilal Mavi olmak üzere tüm müdür yardımcılarımıza, projede görev alan arkadaşlarıma ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederim” dedi.



Alan, Ankara’ya gitmeye hak kazanan 3 okulun 2 tanesinin özel okul olduğunu hatırlatarak “Bir tek devlet okulu biz varız. Bu bizim başarımızı gösteriyor. Bu ateşi biz yaktık, sizler yükselteceksiniz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Projeyi hazırlayan öğrenci Esma Hazal Arısan ve Proje Rehber öğretmeni Şerife Alan’a başarılarından dolayı plaket ve altın takdim edildi.








Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.