Anaokulu Öğrencileri Coşturdu

Eğirdir Gülpembe Anaokulu yıl sonu gösterilerini Eğirdir Belediyesi Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Anaokulu Öğrencileri Coşturdu

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nejla Bozhüyük, Okul Müdürü Ayşe Baran, öğretmenler ve öğrenci velilerinin katıldığı programda çocuklar rengarenk kıyafetleriyle hem coştular hem de coşturdular.

Küçük çocuklar büyük maharetler sergileyerek sık sık alkış topladılar. Anne ve babalar çocuklarını heyecan ve sevinçle seyrederek duygulu anlar yaşadılar.

Gülpembe Anaokulu Müdürü Ayşe Baran yaptığı konuşmada, “sizler çocuklarını bize emanet ettiniz. Bizler de onları geleceğe en iyi şekilde hazırlıyoruz. Çocukları bugün bir yıl boyunca öğrendiklerini sizlere gösterme fırsatı buldular. Belediye Başkanımız başta olmak üzere bütün velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral de kısa bir konuşma yaparak, “En kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızı öğretmenlerimize teslim ediyoruz. Onların emekleri burada karşılık bulmuş oluyor. Biz çocuklarımızı çok seviyoruz. Bu vesile ile bütün annelerimizin Anneler Günü’nü şimdiden kutluyorum.

Ayrıca Pazar günü yapılacak olan Oluklacı Şenliğimize de çocuklarımızla birlikte bütün aileleri davet ediyoruz. En küçük kız ve erkek çocuğumuza ayrıca en yaşlı kadın ve erkek vatandaşımıza Belediye olarak birer küçük altın hediye edeceğiz. Şenlik süresince çeşitli yarışmalarımız da olacak. Belediye olarak pilav ve helva ikramında bulunacağız. Oluklacı’ya hep birlikte çıkalım diyorum ve hepinize saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından küçük çocuklar bir birinden güzel gösterilerini sundular. Salona gelen anne ve babalarından büyük alkış toplayan çocuklar, öğretmenlerinin yardımıyla yaptıkları gösterilerden tam ot aldılar.
Programı sonuna kadar zevkle seyreden Başkan Özmeral, zaman zaman çocukları sevdi, emeği geçen öğretmenleri ve velileri tek tek tebrik ederek teşekkürlerini bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.