Ankara Engellemesine Ortak Açıklama

Ankara’da olaylı geçen Seferberlik Yürüyüşü’ne katılmaları engellenen ADD, CHP, TGB ve İşçi Partisi bugün ortak bir açıklama düzenleyerek engellemeleri kınadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2012 15:17
Ankara Engellemesine Ortak Açıklama

Atatürkçü Düşünce Derneği’nde düzenlenen basın açıklamasına CHP İl Başkanı Vedat Şenol, ADD Şube Başkanı Mahmut Özyürek, İşçi Partisi İl Başkan Vekili M. Ali Tüfekli ve TGB adına Engin Uysal katıldı.

ADD Şube Başkanı Mahmut Özyürek yaptığı açıklamada “Cumhuriyetimizin 89. yılını kutluyoruz. 89 yıllık Cumhuriyet geleneği, Cumhuriyetten intikam almak isteyen bir yönetim tarafından yasaklandı. Bunu engellemeye kalkışanların akibetleri Vahdettinlerin akıbeti olacaktır. Bunu akıllarından hiç çıkarmasınlar” dedi.

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol da açıklamasında “Artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti demokratik rejimi terk ettiği için seyahat özgürlüğü de yasaklandı. Tüm illerden Ankara’ya katılımını engellemek için özgürlüklerine el konuldu. Türkiye, Muz Cumhuriyeti değilse, Kabile Cumhuriyeti değilse, Türk halkı bayramına sahip çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

İşçi Partisi İl Başkan Vekili M. Ali Tüfekli ise açıklamasında “Hükümet görevinin sonuna gelmiştir. Bu hükümet yıkılacak. Korktukları için, yıkılacakları için bunları yapıyorlar. Türk milleti ayağa kalmıştır. Son çırpınışlarıdır. Kimsede karamsarlık olmasın. Ankara’daki barikatlar yıkıldı. Geleceğimiz aydınlıktır. Aydınlık Türkiye için herkesin umutlu olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum