Anneler IYAŞPARK’ta Yarıştı

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi tüm özel günlerde olduğu gibi Anneler Gününde de sevgili annelerimizi unutmadı.

Yayınlanma:
Anneler IYAŞPARK’ta Yarıştı

Isparta Gül Çocuk Korosu tarafından söylenen birbirinden güzel şarkılar ve birbirinden heyecanlı yarışmalar ile tüm anneler ve ziyaretçiler coşkulu anlar yaşadı. Ayrıca AVM giriş kapılarında tüm annelere karanfil dağıtıldı.

GÜL ÇOCUK KOROSU DUYGULANDIRDI
Iyaşpark AVM Anneler Günü programı saat 14.30’da Sayın Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz’un katılımlarıyla, Koro şefliğini Süleyman Demirel Üniversitesi Müzik Bölümü Öğretim Elemanı Yıldız MUTLU YILDIZ’ın yapmış olduğu Gül Çocuk Korosu tarafından annelerimiz için söylenen birbirinden güzel şarkılarla başladı. Ardından düzenlenen birbirinden heyecanlı yarışmalarla devam etti.

ANNELER YARIŞIYOR!
“Anneler Yarışıyor” sloganı ile yola çıkılan yarışmaya 18 yarışmacı anne katıldı. Jüri üyeleri Fatma Uçarlar, Emel Kaya ve Özlem Çelik olmak üzere üç kişiden oluştu.Yarışmada öncelik olarak Pasta Süsleme Yarışması yapıldı. Jüri tarafından pastalar değerlendirilerek puan verildi. Daha sonra sponsorluğunu ÇİĞKÖFTEM firmasının yapmış olduğu Çiğ Köfte Yeme Yarışması yapıldı.

Bu yarışmada annelerimiz yedikleri çiğ köfte adedi üzerinden puan alarak hanelerine yazıldı. Bu yarışmanın ardından Bardak Kaydırma Oyununa geçildi. Yarışmacılar masa üzerindeki çizginin arkasına geçirebildikleri bardak sayısı üzerinden puan alarak puan hanelerine yazdırdılar. Bu yarışmaların sonunda yarışmacıların almış oldukları toplam puanlar jüri tarafından hesaplanarak ilk 5 kişinin belirlenmesi gerekirken aşağıda puanlarını verdiğimiz son 4 yarışmacımız aynı puanları aldıkları için final oyunu olan Hedef Vurma Oyunu’na 7 kişi katılmış oldu.

İLK 7’YE GİREN YARIŞMACILAR:
1-Sevgi Tekinöz 40 Puan
2-Suna Batalan 36 puan
3-Ayşegül Yılmaz 34 puan
4-Tuğçe Özkan 32 puan
5-Didem Altunbay 32 puan
6-Şennur Güvenç 32 puan
7-Aylin Kuran 32 puan

FİNAL OYUNU ÇEKİŞMELİ GEÇTİ!
Final oyunu olarak yarışmacılar Hedef Vurma Oyunu oynadılar. Tekno Cube yetkilisi Sait Yalım gözetiminde 10 m mesafeden karşılarına asılmış 10 adet balonu plastik mermilerle vurmaya çalıştılar. Son 7 yarışmacı arasında oynanan final oyunu ilk üç sıralamasını değiştirmedi. Fakat son dört yarışmacı birbirinin önüne geçebilmek için için kıyasıya yarıştılar. Neticede ise 4. Aylin Kuran, 5. ise Şennur Güvenç olarak yarışmayı tamamladılar.

ÖDÜLLER ANNELERİ SEVİNDİRDİ
Yarışma sonucunda yarışmaya katılarak elenen tüm annelere Dove ürünleri ve Toyx firması tarafından özel olarak hazırlanmış hediyelerden oluşan çeşitli hediye paketleri dağıtıldı. Dereceye giren yarışmacıların ödülleri ise şöyle:

1. Sevgi Tekinöz 400 TL hediye çeki
2. Suna Batalan 200 TL hediye çeki
3. Ayşegül Yılmaz 100 TL hediye çeki
4. Aylin Kuran Boyner’den Katı Meyve Sıkacağı
5. Şennur Kuran ise 50 TL mansiyon kazandılar.

Yarşmacılar ödüllerini Ala-Home ve Adl mağazalarında kullanabilecekler. Iyaşpark AVM olarak tüm annelerimizin Anneler Günü’nü gönülden kutluyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.