Araç Takla Attı

Şarkikaraağaç istikametinden Yalvaç istikametine doğru gelen özel bir şirkete ait 32 PA 071 plakalı araç Özgüney Kasabası kavşağında hızını alamayarak takla attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2013 17:32
Araç Takla Attı

Kazanın 15.30 sıralarında meydana geldiği kaydedildi. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü otomobilin kapısından fırladığı ve kaza mahalline 4-5 metre ilerde bulunduğu belirtildi. 112 acil servis ekipleri olay yerine gelerek yaralıları hastaneye kaldırdı. Durumu ağır olan araç sürücüsü Ozan Zengin, Isparta’ya sevk edildi. Diğer yaralının tedavisi Yalvaç Devlet Hastanesinde devam ediyor.

MUCURLAR TEHLİKE SAÇIYOR
Yalvaç’tan diğer il ve ilçelerle bağlantısı olan karayolları mucur serilmesi ve süpürülmemesi sürücüler için tehlike oluşturuyor. Vatandaşlar karayoluna mucur döküldükten sonra kenarda biriken fazlalıkların süpürülmesi gerektiğini aksi halde sürücüler için büyük tehlike oluşturduğunu ifade ederek bu kazanında oluşmasında etken olduğunu iddia ettiler. Yeni bir kaza oluşmadan başka canlar yanmadan bir an evvel önlem alınması gerektiği hatırlattı.

Çınaraltı Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum