Aradaki Kur Farkını Torosgaz Yüklenecek

Artan dolar fiyatlarına karşı Torosgaz, kur farkını üstlenerek yeni abone olacaklara yansıyacak artışı ortadan kaldırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2011 09:32
Aradaki Kur Farkını Torosgaz Yüklenecek

Dolar ne kadar artarsa artsın Torosgaz şuan 1.65 olan dolar kurunu 1.55'ten göreceklerini müjdeledi.

Torosgaz Isparta Burdur Doğal Gaz Dağıtım AŞ Genel Müdür Oktay Küp, kurun aşırı değerlenmesinden dolayı yeni abone olacakların sıkıntı yaşadıklarını belirterek, Torosgaz olarak 1.65 olan kuru 1.55'e sabitlediklerini söyledi.

Dolar kurunun aşırı değerlenmesinden kaynaklanan sorunları gidermek ve daha iyi bir hizmet verebilmek için Torosgaz olarak kuru sabitlediklerini belirten Küp, bu değişiklikle yeni abone olacaklara yaklaşık yüzde 5'lik bir düşüş sağlandığını ifade etti.

Ekonomideki belirsizliklerden dolayı kurun aşırı değerlendiğini ve abone olacakların sıkıntı yaşadığını ifade eden Küp, bugünden itibaren yapılan bu değişiklikle yeni abone olacaklara kolaylık sağlandığını belirterek, aradaki farkı kurum olarak kendilerinin üstlendiklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.