Ardem Dil Merkezi Yenilendi

Ardem Dil Merkezi de Isparta’da dil eğitimindeki bu boşluğu doldurmak için ve her seviyedeki akademik ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yeni yüzü, yeni kadrosuyla çalışmalarına ve kurslarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2014 17:22
Ardem Dil Merkezi Yenilendi

Günümüzde İngilizce eğitiminde bazı kavramların eskidiği, önemini yitirdiği ve akademik ihtiyaçlara yeteri kadar cevap veremediği görülmektedir.

Bu durum, İngilizce eğitimi almak isteyen her yaştan insan için bazı dezavantajlar doğurmakta ve hatta değerli zamanlarının boşa harcanmasına sebep olmaktadır. Ardem Dil Merkezi de Isparta’da dil eğitimindeki bu boşluğu doldurmak için ve her seviyedeki akademik ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yeni yüzü, yeni kadrosuyla çalışmalarına ve kurslarına başlamıştır.

Neden İngilizce?

İngilizce dünyanın her köşesine yayılmış, sadece belirli bir coğrafi bölgeyle sınırlı kalmayan ve 73 ülkede ortak veya resmi dil olarak kullanılan en etkili uluslar arası dildir. Bu dil aynı zamanda ticaretin, bilimin, havacılığın, denizciliğin, diplomasinin, uluslararası iletişimin, sinema sektörünün ve internetin dilidir. Bu alanların herhangi birinde İngilizce ya kullanılan tek dildir (havacılık ve denizcilik) ya da yüzde 90 oranında hâkim dildir. Bilinen insanlık tarihinde ilk defa bir dil kendisine bu kadar çok kullanıcı ve yaygın bir kullanım alanı bulabilmiştir. Bu sebeplerin yanı sıra unutulmamalıdır ki bilgi güçtür ve içinde bulunduğumuz çağın adı da bilgi çağıdır. Demir çağında elinde bir bronz kılıcı bulunan bir kimse nasıl yenildiyse, günümüzde de bilgi üretemeyen ve bir de üretilene ulaşamayan toplumlar kolaylıkla başka milletlerin oyuncağı haline gelmektedir.

Bugün sadece İngilizce bilen işadamları yurtdışına ihracat yapabilmektedir. Yalnızca İngilizce bilen bilim insanları yayınlarını yurtdışında yayımlayabilmekte ve alanlarındaki gelişmeleri takip edebilmekte, mühendisler yeni teknolojik gelişmelerden yararlanabilmektedir. Yüksek lisans veya doktorasını yapan bir akademisyen internet ortamındaki kaynaklardan İngilizce sayesinde faydalanabilmektedir. Doktor, hâkim ve savcı gibi meslek dallarını icra eden insanlar mesleklerinde daha ileriye gidebilmek için İngilizce’den istifade etmektedir.

Kurs müdürü Hüseyin Kahraman, herkesin bir yabancı dili en azından kendine yetecek kadar bilmesi gerektiğini belirterek, “ARDEM DİL MERKEZİ olarak, ilköğretim 1. sınıftan başlayarak farklı seviyelerdeki kursları, kaliteli ve alanında uzmanlaşmış eğitim kadrosu ve çağdaş dil eğitimi yaklaşımlarıyla örtüşen yayınlarıyla kursiyerlere hizmet vermeye devam ettiklerini” sözlerine eklemiştir. Aynı zamanda YDS – LYS5 gibi dil sınavlarına yönelik en kaliteli eğitimi alabileceğiniz, öğrenci odaklı anlayışın hakim olduğu Ardem Dil Merkezi’nde yeni dönem YDS Hazırlık Kursu 16 Haziran pazartesi günü başlayacaktır.

İlköğretim Öğrencileri Yaz Tatillerini Değerlendirmeli

Yabancı dil eğitimine erken yaşlarda başlanmasının başarıyı önemli ölçüde arttırdığı bilimsel bir gerçektir. Erken yaşta dil eğitimi, çocuğa sadece dil becerileri kazandırmakla kalmaz aynı zamanda çocuğun insanlarla daha kolay iletişim kurabilmesinin, sosyal ilişkilerini geliştirmesinin önünü açar ve zihinsel gelişimi destekler. Ardem Dil Merkezi olarak ilköğretim öğrencilerimize yönelik yaz derslerimiz de temmuz ayının ilk haftasında başlayacaktır. Keyifli İngilizce derslerimizin yanı sıra sosyal etkinlikler ve çeşitli aktiviteler de yaz tatili programı içerisindedir. Eğlenceli ve İngilizceli bir yaz tatili için Ardem Dil Merkezi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.