Atabey’i De Mi Köy Yapacaksınız?

CHP Atabey İlçe Başkanı Mustafa Tüfekli, nüfusu düşen belediyelerin kapanmasını eleştirdi. Tüfekli, İslamköy üzerinden hükümete sert eleştirilerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2012 11:58
Atabey’i De Mi Köy Yapacaksınız?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atabey İlçe Başkanı Mustafa Tüfekli, “Başbakanlık yapmış, 9. Cumhurbaşkanımız sayın Süleyman Demirel’in memleketi olan, demokrasinin beşiği, 1955’ten bu yana belde belediyesi olarak devam eden İslamköy kasabamız nüfusu 2 binin altında olan belde belediyelerin kapatılması kararı kapsamına girmiştir. Burada yaşamını sürdüren vatandaşlarımız köy mü mahalle mi olacağız kaygısı içerisindeler. CHP Atabey İlçe başkanlığı olarak buradaki halkımıza sorularak referandum yapılmasını orda yaşayan halımızın iradesine saygı duyulmasını Atabey ilçemize yakın olması dolayısıyla köy mü olacak mahalle mi olacak, bu konu halkın referanduma gidilerek kendi iradesiyle belirlemesini istiyoruz.

Atabey İlçemizde daha öncede belirttiğimiz gibi ilçemizde 10 geçkin kurum ve kuruluş gitmiş son olarak ta Adliyemiz kapatılmış biz belde belediyelerinin kapatılmasını yadırgamıyoruz bırakın belde belediyelerini ilçelerimizi köy yapmaya çalışıyorlar. Hükümetin bu tutumunu kınıyor ve Atabey’de ve İslamköy’de ki yaşayan hemşerilerimizi önümüzdeki yerel seçimlerde hükümete halkı nasıl elerindeki belde başkanlığını ve kurum ve kuruluşları alıyorsa halkında onları sandığa gömerek cezalandıracaklarına inanıyorum. CHP olarak vatandaşlarımızın yanında olacağız her konuda destek vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum