Atasoy'un durumu ciddiyetini koruyor

Isparta'da dizi çekimlerinde kalp krizi geçiren Sönmez Atasoy'un tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2011 12:56
Atasoy'un durumu ciddiyetini koruyor

Ünlü aktör Sönmez Atasoy, çekimleri Isparta'da süren "Sakarya Fırat" dizisinin setinde fenalaştıktan sonra kalp krizi teşhisiyle önce Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma Uygulama Hastanesi'ne ardından Şevket Demirel Kalp Merkezi'ne kaldırıldı.

Hastanenin başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, Atasoy'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu bildirdi. Prof. Dr. Sezer, kalp krizi geçiren Sönmez Atasoy'un tedavisine solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakım ünitesinde devam ettiklerini söyledi.

Atasoy'un geceye göre durumunun daha iyi olduğunu ancak hayati tehlikesinin devam ettiğini belirten Sezer, "Hayati tehlikesi devam ediyor. Uyutma işlemine ara verdik. Beyin fonksiyonlarının cevap vermesini bekliyoruz" dedi.

Atasoy'un uyanmasını beklediklerini vurgulayan Sezer, beyin fonksiyonlarının cevap vermesinin ardından tıkalı olan damarların açılması için cerrahi müdahale yapılıp yapılamayacağına karar vereceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.