Av Tüfeği İle İntihar Etti

Isparta Muzaffer Türkeş mahallesinde yaşayan 29 yaşındaki genç intihar ederek hayatına son verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2013 11:21
Av Tüfeği İle İntihar Etti

Muzaffer Türkeş mahallesinde ikamet eden 29 yaşındaki Selçuk Kalyoncu av tüfeği ile intihar etti. Cumartesi günü sabah 09:15 sıralarında intihar eden Kalyoncu, galerici tarafından evinde ölü bulundu.

Olayla ilgili edinilen bilgiler ise şöyle; intiharından bir gün önce oto galeriden araç kiralayan Selçuk Kalyoncu, aracı teslim edeceği gün oto galerici tarafından arandı. Aralarında geçen konuşma ise sabah 09.00 sularında geçti. Gayet sakin ve normal bir konuşmasının olduğunu emniyete verdiği ifadede belirten galerici aracı 10 dakikaya kadar getireceğini belirtti.

30 dakika geçmesine ve dükkan da arabayı başka müşterilerin beklemesi üzerine galericinin tekrar aradığı Kalyoncu'nun telefonu kapalı olduğunu görüldü. Ve aracı bulabilmek için GPRS dan nerede olduğuna bakıldı. Ve aracın Muzafer Türkeş Mahallesinde olduğunu gördü.

Galerici, Selçuk Kalyoncu'nun uyuyup kaldığından şüphelenerek aracı almaya gitti. Aracı bulduktan sonra birkaç komşusuna Kalyoncu'nun hangi evde oturduğunu sordu. Komşularının evi göstermesi üzerine eve giden galerici kapının hafif bir şekilde açık olduğunu gördü.İçeriye giren galerici, Kalyoncu'nun elinde av tüfeği ile kanlar içinde yerde yattığını gördü.

Selçuk Kalyoncu'nun arkadaşlarından edinilen bilgilere göre; 6 yaşında bir çocuğunun olduğu ve kısa bir süre önce eşinden ayrıldığı ve eşinin Yalvaç ilçesinde yaşadığını belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.