Av.Bartuğ Dağda Donmak Üzereyken Bulundu

Kayak yapmak için dağa çıktığını belirten Av. Bartuğ Sayın, havanın kararması ve tipi oluşması nedeniyle yolunu kaybedince dağda mahsur kaldı.

Yayınlanma:
Av.Bartuğ Dağda Donmak Üzereyken Bulundu

Av.Bartuğ Sayın, kayak için dün saat 15.00 sıralarında Gölcük Mevkii'nde dağa çıktı. Havanın kararması ve tipi oluşması nedeniyle yolunu şaşıran Sayın, dağda kayboldu. Saat 18.30 sıralarında cep telefonuyla Ağlasun'daki müvekkilini arayan Sayın, yardım istedi. Durumun haber verilmesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri Ağlasun'da dağlık bölgede arama çalışması başlattı. Ekipler saat 20.00 sıralarında Bartuğ Sayın'ı donmak üzereyken buldu.

Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sayın, ambulansla Ağlasun İlçe Entegre Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Sayın'ın sağlık durumunun iyi olduğunu kaydedildi.

Ekiplerin kendisine donmak üzereyken ulaştığını belirten Sayın, "Sizler olmasaydınız en fazla 15 dakika daha yaşardım. Yolumu bulmak için kilometrelerce yürüdüm. Ağlasun'a yaklaştığımı anlayınca müvekkilimi aramak aklıma geldi. Tipi nedeniyle daha fazla yürüyemedim ve yardım gelmesini bekledim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum