Avivasa Isparta’da İlk Emeklisini Maaşa Bağladı

AVİVASA Arslan Sigorta Özel Müşteriler Yöneticisi Hatice Arslan, bireysel emeklilik sisteminden Isparta’da ki ilk emeklisini maaşa bağladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2013 10:26
Avivasa Isparta’da İlk Emeklisini Maaşa Bağladı

Isparta’da Azim İnşaat ortaklarından Yaşar Ali Köse Avivasa’dan bireysel emeklilik sisteminden emekli olan ilk kişi oldu ve emekli maaşına bağlandı.

Bireysel emeklilik sisteminin ne anlama geldiğini, neler kazandırdığını ve emeklilik ile sosyal güvencenin vatandaşa ne gibi katkılarının olduğunu anlatan Hatice Arslan, “Bireysel emeklilikte artık yeni sisteme geçildi. Yeni sistemde devlet katkısı ile birlikte emeklilik sürecinin daha refah olmasını sağlandı. Artık vatandaş normal S.S.K vb birimlerden emekli olduğu gibi ayrıca, özel emeklilik sistemlerinden de yararlanabilir. Günlük çok cüzi paralarla, bu sisteme dahil olup 10 yılı tamamladığı takdirde bireysel emeklilik sisteminden de emekli olabiliyor. Önceleri bu sisteme vatandaş güvenli olmadığı gerekçesiyle inanmakta güçlük çekiyordu. Bizlere sorulan soruların başında hiç emekli olan müşteriniz var mı sorusu idi. Bugün Isparta’da ilk emeklimizi maaşa bağlamanın gururunu yaşamaktayım. Ben Eskişehir Avivasa acentelerinden biri olmama rağmen, diğer illerde olduğu gibi Isparta’da da bir çok iş adamı ile çalışmaktayım. Isparta’da bireysel emeklilik sistemine olan talebin çokluğu, hem bizim başarılı iş takibi yapmamız ve Ispartalı hemşehrilerimzin ileriyi görebilme becerilerindendir. Bireysel emeklilikte artık endişe edecek hiçbirşey yoktur. Herkesi bireysel emekli etmeyi umut ederek gelecekte refah düzenlerinin artmasına katkı sağlamak umudunu taşımaktayım. Eminim ki, Ispartalı işadamı Yaşar Ali Köse beyefendi de ilk bireysel emeklilik sisteminden emekli olmanın gururunu yaşamaktadır.” dedi.
İleriyi düşünen başarılı işdamlarının bireysel emeklilik sisteminden yararlandğını belirten Hatice Arslan, devletin bu isteme katkı sağlamasının da büyük bir avantaj olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum