Avukat Umut Çetin Aday Adaylığını Aaçıkladı

Avukat Umut Çetin, 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden Isparta Belediye Meclisi Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

Yayınlanma:
Avukat Umut Çetin Aday Adaylığını Aaçıkladı

HP Merkez İlçe Başkanlığı’na giderek Başkan Birtan Özgün Takmaz’a başvurusunu veren Avukat Umut Çetin, ardından basın açıklaması düzenlendi.

Çetin açıklamasında; “Değerli Ispartalılar Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserinden birisi olan çocukluğumdan beri gönül verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi olma şerefine erişerek başlayan siyaset hayatımdaki yolculuğum bugün beni partim adına Isparta Belediye Meclisi Üyeliği aday adaylığı noktasına getirmiştir.

Ülkem, milletim, Isparta’m ve partim adına hiçbir görevden kaçınmayarak yürüttüğüm bu yolculukta Belediye Meclisi Üyeliğine talip olarak yeni bir sorumluluk üstlenmiş bulunmaktayım. Sizlerin teveccühleri ile bu göreve layık görülürsem öncelikle hedefim belediye ve belediye meclisinin halkımız için kapalı bir kutu olmaktan çıkarılmasıdır. Isparta Belediyesi ve meclisinde alınan her karardan yapılan her harcamadan verilen her oydan bu makamların gerçek sahibi olan sizlerin bilgisi olacaktır. Isparta Belediyesi’nde yapılan her işin harcanan her kuruşun denetimi ise bir hukukçu olarak bizzat tarafımca Ispartalılar adına yapılacaktır.

Meslek hayatım boyunca vatandaşlarımızın vekilliğini üstlenerek, haklarını savundum. Bugün ise çıktığım yolculukta sizlerin Isparta Belediyesi’ndeki haklarınızı savunmaya talibim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.