Aybatılı’nın Projesini Hayata Geçireceğiz

Aybatılı’nın Projesini Hayata Geçireceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2019 12:09
Aybatılı’nın Projesini Hayata Geçireceğiz

İYİ Parti ve CHP’nin ortak Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret etti. İYİ Parti ve CHP heyeti ile birlikte gerçekleşen ziyarette konuşan Gökmenoğlu, “Aybatılı Başkanın döneminden yarım kalan projeleri de hayata geçireceğiz” dedi.


İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, CHP ve İYİ Parti heyeti ile birlikte Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Gökmenoğlu, “Sayın Mehmet Aybatılı hem abim, hem de başkanım. Yıllarca başkanımla siyaset yaptık. Bu şehirde bir kaç kişinin adı hatırlanır. Ziya Zeynelgil, Fuat Uyar ve Mehmet Aybatılı. Keşke bir dönem daha başkanlık yapabilseydi, Isparta bu duruma gelmezdi” dedi.

Gökmenoğlu, “Kendisi bugün bizi kabul etti. Başkanım benim nikah şahidimdir aynı zamanda. Benim için önemi büyük. Başkanımın tedrisatından geçmiş. Martın sonu bahar diyoruz. İnşallah 31 Mart’tan sonra hep beraber belediyeyi yöneteceğiz. İYİ belediyecilikle tanıştıracağız. Mehmet Aybatılı’dan çok şey öğrendik. Başkanımızdan hala öğrenecek şeylerimiz var. Başkanım iktidar partisinin belediye başkanı değildi. Ama işi biliyordu ve kılıcı kuşandı. Başkanımın projelerini de sürdüreceğiz. Tramvay projesini yapacağız. Ayakları yere basan projeler üretiyoruz. Tramvayı yapacağız. Ama örneğin ağustosta kar yağdırıp Gökçay’da kar yağdıramayız” diye konuştu.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu, “Şimdiki başkanımızı da çiçeklerle uğurlayacağız. Onunda projelerini devam ettireceğiz. Tabut gibi duran bir ITKM var onu da tamamlayacağız. 3 ayda bitireceğiz orayı. Kapısını kırmadan içeri giriyoruz. Biz açacağız dedik, şimdi hepsi diyor biz de açarız. Eğer burası açılırsa, en az bin 500 kişi istihdam edeceğiz. Isparta’da herkesin yüzü gülecek. Aybatılı’nın parkına da bakacağız, Balaman’ın parkına da bakacağız, Günaydın’ın parkına da bakacağız. Ama ben bir Gökmen parkı yapmayacağım. Isparta’ya ivme kazandıracağız. Bu genç çok şeyler başaracak” diye konuştu.

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gökmen bey zorlu bir yola çıktı. 2019 yılında bizim listemizde kontenjan adayıydı. Şükrü bey de benim listemden belediye meclis üyesi olmuştu. Bu da beni mutlu ediyor. İyi arkadaşlarımızı tercih etmişiz. Bugün belediye başkan adayı olarak görmek bizi mutlu ediyor. Başaracaklarına inanıyorum. Tabandan güzel sesler geliyor. Esnaf çevresi de bu açıklamalardan memnun. İnşallah seçilir, sonrasında bu söylediklerini unutmaz. Bizler güzel projeler yaptık, bazılarını hayata geçirdik, bazılarını hayata geçiremedik. Doğru projeler yapmışız ki 20 yıl sonra bile tartışılıyor. Bugün herkesin dilinde. Hafif raylı sistemi biz 20 yıl önce gündeme getirdik. Ulaştırma Bakanlığına yaptırdık projeyi. Dış kaynaklı bir projeydi. Sadece ihalesi kalmıştı. 2 ay kalmıştı seçimlere seçim sonrası ihalemizi yapalım dedik. Seçimi kaybedince projeyi yeni yönetime devrettik. O yönetim projeyi lüks buldu. O gün yapılmış olsaydı Isparta bugün büyük şehir havasındaydı. Bu proje hayata geçirilmiş olsaydı, Isparta’nın bugün ulaşım sorunu olmayacaktı. Ben Gökmen kardeşime başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum