Aybatılı'ya Özel Ziyaret

Aybatılı'ya Özel Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2018 11:20
Aybatılı'ya Özel Ziyaret

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret etti. Başkan Aybatılı’nın görüşlerine her zaman açık olduklarını belirten Milletvekili Özel, Aybatılı’nın makam odasında bulunan eski Isparta resmini örnek göstererek, “20 yıl önceki fikirlerin şimdi ne kadar doğru olduğu ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, 24 Haziran’da yapılan seçimlerin ardından teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Özel, bugün Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret etti.

Ziyarette Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve partililerde yer aldı.

Partisine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olan esnaf ve sanatkarlara teşekkür eden AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, “ekonomik savaş sürecinden geçen esnaf kardeşlerimizin yanında olmak için buradayız” dedi.

Isparta’ya yapılacak hizmetler için Başkan Aybatılı’nın görüşüne her zaman açık olduklarını belirten Milletvekili Özel, “Akıl akıldan üstündür. Herkesin görüşüne ihtiyacımız var” dedi.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim sürecine değinen Özel, Başkan Aybatılı’nın makam odasında bulunan eski Isparta resmini örnek göstererek, “20 yıl önceki fikirlerin şimdi ne kadar doğru olduğu ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Sorunlarımızın çözüleceğine inanıyoruz
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, ziyarette Isparta’nın sorunlarını tartışma fırsatı yakaladıklarını belirterek, “sorunların milletvekilimiz ve parti yöneticilerinin desteğiyle çözüleceğine inanıyoruz” dedi.

Başkan Aybatılı, amaçlarının sadece Isparta’ya hizmet olduğunu vurguladı. Aybatılı, ‘Isparta’ya hizmet noktasında her zaman birlikte çalışmaya ve üretmeye hazırız’ şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanımıza desteğimiz sonsuzdur
Dövizde yaşanan artış nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı seferberliğe katılan esnaf ve sanatkarın dövizlerini bozdurduğunu hatırlatan Aybatılı, “Türkiye’yi kimseye teslim etmeyiz. Cumhurbaşkanımıza desteğimiz sonsuzdur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.