Aydın'ın Sıkıntısı Yokmuş!

Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Aydın, bütün sağlık kuruluşları ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2013 10:14
Aydın'ın Sıkıntısı Yokmuş!

Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Aydın, bütün sağlık kuruluşları ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Genel Sekreter Uzman Dr. Osman Aydın, sağlık hizmetlerinde yeni biri sistem yeni bir yapılanma olmasına rağmen kurumlar arasındaki iyi iletişim sayesinde işlerin sorunsuz yürüdüğünü söyledi.

Aydın, “Kurumlar arasında bazı illerde sıkıntılar yaşandığını duyuyoruz. Sağlık Müdürü ile hastane müdürleriyle genel sekreterlerin arasında sıkıntı yaşandığını duyuyoruz. Ama bizim Sağlık Müdürü ile Halk Sağlığı Müdürü ile bürokrasiyle ilgili bir sıkıntımız yok. Bu bizim için büyük avantaj” dedi. Kamu Hastaneleri Birliği’nin önceliğinin ihaleler olduğunu ifade eden Aydın, “Mevcut devam eden ihaleleri birleştirip tek bir ihaleye çıkıyoruz.

Daha önce durumun böyle olacağını kestirebildiğimiz için kendi ilimizde başhekim arkadaşlar toplanıp ihaleleri birleştirme kararı almıştık. Çoğu ilde ihalelerin birleşmesi önümüzdeki yıl başlayacakken biz bu yıl ihaleleri birleştirdik. Örneğin yemek ihalesine, güvenlik görevlisi ihalesine, temizlik ihalesine, bakım onarım ihalesine, tıbbı sekreter ihalesine tek ihaleyle çıkıldı. Birleşik ihalenin faydası aynı maldan bir almak yerine 10 adet alırsanız fiyatı iniyor. İşte birleşik ihalede aynı malı daha ucuza almış oluyorsunuz. Böylece daha ucuza alıp tasarruf etmiş oluyorsunuz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.