Aydınlatma Ramazan Bayramında Hazır Olacak

Vali Memduh Oğuz’un talimatları doğrultusunda Karayolları 13. Bölge Müdürü Mustafa Karademir ve Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Isparta İl Müdürü Niyazi Kıvılcım bir araya gelerek Isparta çevre yolu aydınlatmasına yönelik olarak çalışma yaptılar.

Yayınlanma:
Aydınlatma Ramazan Bayramında Hazır Olacak

Müdürler mahallinde yaptıkları çalışma sonrasında Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret ederek bilgilendirmede bulundular.

Yol yenileme çalışması nedeniyle çevre yolu aydınlatma şebekesinin bazı bölümlerinde hasar meydana geldiğini belirten Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Isparta İl Müdürü Niyazi Kıvılcım, yüklenici firmalarla yaptıkları görüşme sonrasında orta refüjde aydınlatma çalışmalarına imkan sağlayacaklarını ve bu imkan doğrultusunda şebekenin arızalı bölümlerini en kısa sürede tamir ederek çevre yolu aydınlatma sistemini devreye sokacaklarını söyledi.

Vali Memduh Oğuz’un talimatları doğrultusunda Niyazi Bey ile birlikte mahallinde inceleme yaptıklarını ifade eden Karayolları 13. Bölge Müdürü Mustafa Karademir ise, çevre yolunda aydınlatmayla ilgili herhangi bir engelin olmadığını yerinde gördüklerini belirterek, aydınlatma çalışmasına hemen başlanabileceğini söyledi. Yol yapım çalışmalarına da değinen bölge müdürü Karademir, bir aksilik olmadığı sürece Isparta şehir geçişinde sezon sonu itibariyle çalışmaların tamamlanacağını kaydetti.

Çevre yolu aydınlatma meselesinin kamuoyunda polemik konusu olduğunu belirten Vali Memduh Oğuz; “Hava alanından Antalya çıkışına kadar olan yolun tamamı Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda en üst kaliteye getiriliyor. Bu talimat doğrultusunda yolda standart yükseltme çalışmaları devam ediyor.

Karayolları bölge müdürümüz ile Akdeniz elektrik dağıtım müdürümüz bugün beraber mesai sarf ettiler ve yerinde inceleme yaptılar. Bu inceleme neticesinde en kısa zamanda herhangi bir süreci beklemeden aydınlatma işlemine başlanmasına karar verdiler. Bugün bana bu bilgiyi verdiler, inşallah Ramazan Bayramında çevre yolunda aydınlatma işi bitmiş olacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum