Aylar sonra 1 puan

Bölgesel Amatör lig 7’nci grupta mücadele eden temsilcilerimiz Gönenspor ve Özel İdarespor aylar sonra hanelerine puan yazdırmayı başardılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2013 17:20
Aylar sonra 1 puan

Ligde aldıkları kötü sonuçlarla alt sıralardan kurtulamayan temsilcilerimiz bu hafta oynadıkları maçlardan puan çıkarmayı başardılar.

Ligde en çok gol yiyen takım olan temsilcimiz Gönenspor kendi saha ve seyircisi önünde Manavgat Belediyespor’la 0-0 berabera kaldı. Ligde uzun zaman sonra ikinci beraberliğini alan temsilcimiz hanesine 1 puanı yazdırmayı başardı. Temsilcimiz elde ettiği bu beraberlikle puanını 6’ya yükseltti.

Üstünlüğü koruyamadık
Deplasmanda Kepez Belediyespor’la karşılaşan temsilcimiz İl Özelidarespor üstünlüğü korumayı başaramayınca sahadan 1 puanla ayrıldı. İlk yarı attığı golle öne geçen temsilcimiz 1 dakika sonda kalesinde golü gördü.

İlk yarının son dakikalarında attığı golle ilk yarıyı önde kapatan temsilcimiz İl Özel İdarespor ikinci yarı üstünlüğü korumayı başaramadı. İkinc yarı yediği golle sahadan 2-2 berabere ayrılan temsilcimiz 1 puana razı oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum