Aziz Yıldırım Yine Bombaladı

14 Şubat'ta Silivri'de görülmeye başlayan şike davasında 3. duruşma sona erdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2012 10:41
Aziz Yıldırım Yine Bombaladı

14 Şubat'ta Silivri'de görülmeye başlayan şike davasında 3. duruşma sona erdi. 401 sayfalık iddianamenin 351. sayfasına gelindi.

Duruşmada "iddianame tartışması" yaşandı. Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya "2 farklı iddianame yazıldığını düşünüyorum. Bizdeki iddianamenin 337. sayfasıyla, mahkemedeki arasında fark var. Böyle şey görmedim" dedi.

Mahkemenin 3. günü itibariyle yine iddianamenin okunmasına devam ediliyor. Mahkemenin ilk 2 gününde 401 sayfalık iddianamenin 232 sayfası okunmuştu. Yarın görülecek duruşmada iddianame okunmasının sona ereceği tahmin ediliyor.

İddianameyi TRT spikerleri Hakan Kıra, Muammer Demiröz ve Ömer Faruk Zora dönüşümlü olarak okuyor.

Ayrıca tarihi şike davası, 20 Şubat Pazartesi gününden itibaren İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde görülecek. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci dün, "Önümüzdeki hafta Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günü Çağlayan'da duruşma olacak" demişti. Başkan Ekinci ayrıca, avukatların savunmalarını CD ve DVD ortamında vermeleri halinde duruşmaların hızlanacağını da sözlerine eklemişti.

TARAFTAR YOK, KATILIM AZ

Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi önüne dün olduğu gibi taraftarların gelmediği, duruşma salonunda da önceki 2 celseye göre katılımın az olduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.