Babayı Yalnız Bırakmayacaklar

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Lideri Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Bahçeli, TBMM eski başkanı Cindoruk, bir çok eski bakan, milletvekilleri, yol arkadaşları…

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2013 15:32
Babayı Yalnız Bırakmayacaklar

Kimi zaman siyaset sahnesinde sert tartışmalara giren isimler yarın Türk Siyasetinin efsane ismi Demirel’i yalnız bırakmamak için yanında olacak.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in eşi Nazmiye Demirel, yarın İslamköy’de son yolculuğuna uğurlanacak. Demirel’in cenazesine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli, TBMM eski başkanı Hüsamettin Cindoruk gibi bir çok isim katılacak. Eski Bakanlardan Erkan Mumcu’nun da törene katılacağı öğrenildi. Yine Türk siyasetinin efsane isimlerinden rahmetli Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'in de sağlık durumuna bağlı olarak cenaze törenine katılabileceği öğrenildi.  

Törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün katılmayacağı ancak Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen’in yüksek ihtimalle katılacağı öğrenildi. Öte yandan DP eski Genel Başkanlarından Mehmet Ağar ve Tansu Çiller’in cenaze törenine katılıp katılmayacağı da merak konusu.

Törene Isparta milletvekillerinin tam kadro katılacağı belirtilirken, çevre illerden de çok sayıda milletvekilinin bugün Isparta’da olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum