Bağ Evi Ve Konut Hırsızları Yakalandı

Bağ Evi Ve Konut Hırsızları Yakalandı

Yayınlanma:
Bağ Evi Ve Konut Hırsızları Yakalandı

Isparta’da çok sayıda bağ evi ve konuttan hırsızlık olayının aydınlatılması için yapılan çalışmalarda şüpheli S.D. yakalandı. Çaldığı malzemeler ise kiraladığı depoda ele geçirildi.

Isparta Merkez başta olmak üzere Aksu, Atabey, Eğirdir, Gönen, Uluborlu, Keçiborlu, Senirkent ilçelerinde geçen yıl Temmuz ayından buyana 18 bağ evi ve konutta meydana gelen hırsızlık olayının aydınlatılması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen S.D. jandarma ekipleri tarafından operasyonla saklandığı adreste yakalandı. S.D. gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan S.D.’nin çaldığı malzemelerin bir kısmını Isparta ve Burdur’daki hurdacılara sattığı tespit edilirken, bir kısmı da kiraladığı depoda ele geçirildi. Malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.