Bağımsız Aday Formülü

Demokrat Parti'de Bağımsız Aday Formülü

Yayınlanma:
Bağımsız Aday Formülü

Demokrat Partinin 2015 Genel Seçimlerinde %10 barajına takılmamak için bazı seçim bölgelerinde bağımsız adaylarla seçime gireceği belirtiliyor. Antalya’da Hasan Subaşı’yı bağımsız aday olarak çıkaracağı iddia edilen Demokrat Partinin Isparta’da bağımsız aday i üzerinde durduğu iddia ediliyor.

Haziran ayında yapılacak 2015 seçimleri yaklaşırken özellikle 510 barajına takılmak istemeyen partiler yeni formüller aramaya devam ediyor. 2015 Genel Seçimlerinde %10 barajına takılmak istemeyen Demokrat Partinin geçmişte oy potansiyelinin yüksek olduğu ve halk tarafından benimsenen adayların bulunduğu bölgelerde bağımsız adaylarla seçime girmeye hazırlandığı öğrenildi., Isparta’da güçlü isimleri bağımsız aday olarak çıkararak seçimde desteklemeyi planlayan Demokrat Parti, seçim sonrasında ise bağımsız adayları parti çatısı altına katarak meclise girmeyi hedefliyor.

Konu ile ilgili Demokrat Partiden resmi bir açıklama yapılmazken kulislerde bağımsız aday formülünün konuşulmaya başlandığı, Antalya İl Teşkilatının ise Hasan Subaşı’yı bağımsız aday çıkararak bölgeden destek toplamak amacıyla görüşmeler yaptığı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.