Bağımsızız Fakat Tarafsız Değiliz

Memur Sen İl Temsilcisi Osman Akçil, Memur-Sen’in ücret değil, hizmet sendikacılığı yaptığını kaydederek “Memur-Sen bağımsızdır fakat tarafsız değildir. haktan ve halktan yana bir sendikadır” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2014 13:21
Bağımsızız Fakat Tarafsız Değiliz

Memur Sen İl Temsilcisi Osman Akçil, açıklamasında “Memur – Sen olarak bizler ücret sendikacılığı yerine hizmet sendikacılığını, sorunlu sendikacılık yerine çözüme paydaş, sorumlu sendikacılık anlayışını benimsedik. Bu yaklaşımla sendikal örgütlenme çerçevesinde üyelerimiz, ülkemiz ve insanlık adına sendikacılık yapmayı önemsedik.

Memur-Sen bağımsızdır fakat tarafsız değildir. Çünkü, Memur – Sen ülke genelinde olduğu gibi ilimiz Isparta’da da haktan ve halktan yana bir sendikadır. Millet ve milli iradenin tarafındadır. Memur Sen, hiçbir zaman sırtında, demokrasi dışı kamburlar taşımaz ve bundan sonra da taşımayacaktır. Sizlerden yani üyelerimizden aldığımız güçle buradan şunu söylemek istiyorum ki, Memur-Sen, ilkeleri, değerleri ve hedefleri doğrultusunda her konuda ve olayda bizatihi taraftır, taraftar değildir. Demokratikleşme ve özgürleşme taleplerimizden taviz vermedik vermeyeceğiz.

Bizimle aynı kulvarda bulunan bir çok sivil toplum kuruluşu kendilerine varlık sebebi olacak yeni sorunlar üretmeye ve bulmaya çalışırken, bizler varlığımızı güçlendirecek ve tarihe not düşecek yeni eylemlerin ve çözümlerin peşinde koşuyoruz. Bu ufuk, gölleri nehirlere dönüştürmeyi hedefleyen insanların var ettiği Memur-Sen iklimiyle yaşanabilir. Sizlere ve bizlere düşen görev, yolunu ve yönünü Yaradan’ın pusulasıyla belirleyen bir camiayı daha da yukarılara taşıyacak iklimleri oluşturmaktır.

Bu denli büyük sorumlulukları bulunan ve kamuoyunun takdirini kazanan başarılara imza atan Memur-Sen, bu doğrultuda çalışmalarına devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum