Bahçeli'nin Adını Bakın Nereye Verecekler

Bahçeli'nin Adını Bakın Nereye Verecekler

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2017 11:05
Bahçeli'nin Adını Bakın Nereye Verecekler

Belediye Meclisi, MHP’li tüm meclis üyeleri tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin isminin Süleyman Demirel Bulvarı ile Muzaffer Sinop Bulvarını birbirine bağlayan 202 cadde üzerindeki bulvara verilmesini teklifini oy birliği ile gündeme aldı.

Belediye Meclis Üyesi Göker, önergesinde; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm meclis üyelerinin imzasıyla meclis başkanlığına sunduğumuz bir önergemiz var. Türk siyasetine yıllarca hizmet etmiş, ülkemizde başbakan yardımcılığı yapmış, 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasındaki devlet adamı duruşu, millet ve devletten yana aldığı tavırla taraflı, tarafsız herkes tarafından takdir görmüş olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin isminin Süleyman Demirel Bulvarı ile Muzaffer Sinop Bulvarını birbirine bağlayan 202 cadde üzerindeki bulvara verilmesini teklif ediyor ve konunun gündeme alınmasını talep ediyoruz” dedi.

OY BİRLİĞİ İLE GÜNDEME ALINDI
Söz konusu teklif, daha sonra Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından meclis üyelerinin onayına sunuldu ve önerge oy birliği ile gündeme alınarak İsim Komisyonuna havale edildi. Komisyon, önümüzdeki Cuma gününe kadar bu konuda bir rapor hazırlayıp meclise sunacak.

Bilindiği gibi, söz konusu cadde, İstanbul Caddesi Emniyet Müdürlüğü kavşağından başlayıp Işıkkent Mahallesi Gökkubbe Fuar Merkezinin altındaki kavşağa kadar uzanıyor. Cadde yaklaşık 8 km. uzunluğunda.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum