Bak Şu Ufaklığın Yaptığına

Sürücünün dalgınlıkla kontağı arabada unutmasını fırsat bilen küçük yaştaki bir şahıs aracı alıp kaçırdı. Acemi sürücü az ötede çukura giren aracı bırakıp kaçtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2014 22:10
Bak Şu Ufaklığın Yaptığına

Yalvaç’ta Pazartesi akşamı ilginç bir araç hırsızlığı olayı yaşandı. Yoğurt Pazarı içerisinde bulunan kasaptan alışveriş yapmak üzere gelen S.K isimli şahıs minibüsün arka kapağını açarak malzemeleri yüklemek üzere işyerine girdi.

Aracın kontak anahtarını üzerinde bırakan S.K işyeri sahibi ile görüşme yaptığı sırada kimliği belirsiz küçük yaştaki bir şahıs aracı çalıştırarak kaçtı. Aracının çalındığını gören S.K bir süre ardından koşsa da yakalayamayacağını anlayarak polise haber verdi.

Aracı kaçıran şahısın acemi bir sürücü olduğunu haber veren S.K ‘O kadar kötü gidiyordu ki sağa sola çarpacak sandım. Allah’tan kimseye zarar vermeden Katlı Otopark arkasında bulunan bir çukura girip aracı orada bırakıp kaçmış. Kim olduğunu göremedim tek gördüğüm ufak yaşta birisi olduğuydu. Kasaptan siparişlerimi almaya gitmiştim hemen döneceğim diye anahtarı üzerinden almadım. İlçemizde böyle bir olay ilk kez oluyor. Şaşırdım’ dedi.

Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri araç üzerinde parmak izi aradı. Araç sahibi S.K aracını aldıktan sonra ifade vermek üzere karakola davet edildi.

Nurettin Arkan  / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.