Bakır’dan Toplumsal Barış ve Huzur Mesajı

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Ramazan bayramı sebebi ile yayınladığı mesajında “Toplumsal barış ve huzur” vurgusu yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2015 13:29
Bakır’dan Toplumsal Barış ve Huzur Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili İrfan Bakır, yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında “Toplumsal değerlerimiz olan bayramlarımızda birlik ve beraberlik, toplumsal huzur ve barış duygularını yoğun olarak yaşamaktayız. Ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu, toplumsal barışın ve huzurun sadece bayramlarımızda değil her zaman yaşanması için hep birlikte çalışmalıyız.

Hiç bir çocuğun yatağa aç girmediği, toplumsal refahın arttığı ve emekçinin, emeğin değer bulduğu, ayrıca hak, hukuk ve adaletin sağlandığı; Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz daha nice mutlu bayramlar temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, hemşehrilerimize ve ülkemize sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum