Balaman İyi İşler Çıkarttı

MHP’li Belediye Meclis üyesi iken AK Parti’ye katılan Uğur Bestelci, “Ya ben AK Parti’yi geç keşfettim ya da AK Parti beni geç keşfetti” dedi. Bestelci, Hasan Balaman’ın da iyi işler çıkarttığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2014 13:18
Balaman İyi İşler Çıkarttı

Çiçeği burnunda AK Parti’li Uğur Bestelci, “Biz yanlışlar noktasında karşı geliriz. Hasan Balaman iyi işler yaptı. Tüm mahallelere park yaptı. Alt geçitler, sosyal tesisler yaptı. Tebrik ediyorum. Bunları görmek için bakmak lazım. Biz bakan insanız. Isparta için çalışan her başkana hizmetten dolayı teşekkür ederiz. Ama yanlış işlerde mücadele etmek benim görevim. Ben meclis üyesi olarak AK Parti aleyhinde konuşma şansım yok. Hiçbir meclis üyesi de parti konuşamaz. Biz sadece Isparta sorunları üzerinde konuşuruz. Ya ben AK Parti’yi geç keşfettim ya da AK Parti beni geç keşfetti. Gelin beraber siyaset yapalım dediler. 30 Mart’tan sonra hizmeti göreceksiniz. 2009’da Houston’u kuracaktık, hastaneler yapacaktık. Isparta Belediyesi’nin 5 yılda 500 milyon bütçesi var. Bu hastanenin bütçesi 573 milyon lira. Ben ret verdiğim için pişmanım. 573 milyonluk bir yatırım yapılıyor. Ben o zaman Afyon, Bucak ve Burdur’dan gelineceğini düşünmedim. Vizyonu olan bir başkan yok. Vizyonu olsa paran yok. Bunu ancak iktidarın gücüyle sağlayabilirsin. Oradaki gelişmeler şehri bir yere götürecek. O yüzden ben AK Parti’deyim.’’ Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum