BAL’da İkinci Yarı Başlıyor

Bölgesel Amatör Lig’de ikinci yarı haftasonu oynanacak maçlarla başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2013 17:10
BAL’da İkinci Yarı Başlıyor

BAL’da 7’nci grupta mücadele eden temsilcilerimiz haftasonu ligin ikinci yarısının ilk sınavına çıkacaklar. İlk yarıda elde edilen kötü sonuçlarla alt sıralardan kurtulamayan temsilcilerimiz ikinci yarıda ligde kalabilme savaşı verecekler.

Ligin ilk yarısında 3 galibiyet 2 beraberlik 9 mağlubiyet alan temsilcisiz Isparta Özelidarespor ligde 11 puanla 12’nci sırada yer alıyor. Pazar günü kendi sahasında Kızılcabölükspor’u ağırlayacak olan temsilcimiz ligde kalabilmek için mücadel edecek. Ligin ilk yarısında 13 gol atabilen temsilcimiz Özel İdarespor, 14 maçta 27 gol yedi.

Ligin ilk yarısında aldığı farklı mağlubiyetlerle ligde en fazla gol yiyen takım olan diğer temsilcimiz Isparta Gönenspor ise, Pazar günü deplasmanda Muğlaspor ile karşılaşacak.

Sıkıntı günler geçiren temsilcimizin ligin ilk yarısında 1 galibiyeti bulunuyor. Denizli temsilcisi Konakspor’un ligden çekilmesiyle ligin ilk yarısındaki karşılaşmada hükmek galip olarak 3 puan alan temsilcimiz ligde 5 puanla 14’ncü sırada yer alıyor.

İlk yarıda oynadığı 14 maçtan 1 galibiyet ve 2 beraberlik çıkarabilen temsilcimiz, oynadığı maçlarda sadece 7 gol atabildi. 14 maçta 57 gol yiyen temsilcimiz Gönenspor ligde en çok gol yiyen takım oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor