Balıkçılıkta Sorunlar Masaya Yatırıldı

Eğirdir'de Balıkçılık Sektöründe Yaşanan Sorunlar Masaya Yatırıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2012 12:26
Balıkçılıkta Sorunlar Masaya Yatırıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Durali Koçak, Eğirdir'de balık üreticileriyle bir araya geldi.

Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Eğirdir Birimi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Koçak, su ürünleri mühendisi Cemil Öztürk Akdeniz, Eğirdir Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Nuri Özmeral, Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sıddık İpek ile balık üreticileri katıldı.

Durali Koçak, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, yeni kurulan genel müdürlüğün organizasyon yapısı, çalışmaları, yetki ve sorumluluk alanları hakkında bilgi verdi. Türkiye'de su ürünlerine önem verildiğini ifade eden Koçak, "Biyolojik, ekonomik, sosyolojik ve politik gerçekleri göz önünde tutarak kaynakların korunması konusunda hedefler belirledik. Toplantının amacı sektörde yaşanan sıkıntıları konuşmak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.