Banio Iyaş Bulvar AVM’de Müşterileri İle Buluştu

Banio Iyaş Bulvar AVM’de Müşterileri İle Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2017 17:37
Banio Iyaş Bulvar AVM’de Müşterileri İle Buluştu

“Yeni nesil yapı market” sloganı ile yola çıkan Banio Yapı Market, Isparta Iyaş Bulvar AVM Şubesini Mehter Takımı Gösterisi eşliğinde görkemli bir törenle açtı. Açılışa Belediye Başkan Vekili Muhittin Gül, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ticaret İl Müdürü Özcan Kesmen, SGK İl Müdürü Hüseyin İnceçam, Banio Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kaya,  Iyaş A.Ş.Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Geniş kadrosu ve ürün yelpazesi ile Isparta ve Bölge halkına hizmet verecek olan Banio Yapı Market Iyaş Bulvar AVM’de yerini aldı. Banio Yapı Market, gelişen teknoloji, trendler ve insan ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çözümler sunuyor. Banio ürünleri arasında eviniz, bahçeleriniz, atölyeleriniz için oldukça fazla alternatif bulabilirsiniz. Banio, farklı ihtiyaçlara uygun ürünleri farklı kategoriler altında bir araya getirmiş ve müşterilere bu anlamda kolaylık sağlamaktadır. Banio mağazalarında yapı malzemeleri ve inşaat malzemeleri dışında bahçe ürünleri, bahçe mobilyaları, bahçe makinaları da yer almaktadır. Banio banyo ve Banio mutfak ürünleri de en sık tercih edilen gruplar arasında yer alıyor. Banyo dolapları, mutfak dolapları, banyo aksesuarları, evye çeşitleri ve aklınıza gelebilecek pek çok ürün çeşidini bu kategorilerde bulabilirsiniz. Her evin ihtiyacı olan beyaz eşya çeşitleri ve ısıtma- soğutma ürünleri de Iyaş Bulvar AVM şubesinde bulabilirsiniz.

 


Banio yapı market, açılışa özel indirim ve cazip fiyatlarıyla yaşamınızın her alanı için modern, şık ve konforlu çözümler sunmaya hazır. Yaşam stilinizi, mekanlarınıza yansıtmanın keyfini yaşamak için Iyaş Bulvar AVM’de Banio Yapı Marketi ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.