Banka Soygunu Girişimi

Isparta’da hareketli dakikalar…

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2013 18:09
Banka Soygunu Girişimi

Dün polis telsizlerine düşen bir anons emniyet mensuplarına sıcak dakikalar yaşattı. Emniyet Haber merkezinden yapılan anonsta, bir bankanın silahlı 3 kişi tarafından soyulmak istendiği ve zanlıların bankayı yağmalayıp kaçtıkları bildirildi.

Dün saat 15:00 sıralarında polis telsizlerinde alışık olmadığımız bir anons yankılandı. Yapılan anonsta Halk Bankası’na gelen 3 silahlı ve maskeli kişinin bankayı soymak istediği ve maskeli şahısların bankayı yağmalayarak olay yerinden kaçtıkları bildirildi.ajans32

Anonsu duyan polis ekipleri Emniyet Müdürü Mehmet Or’un talimatları doğrultusunda kentin bütün giriş çıkışlarını tutarak güvenlik önlemi aldı.

Polis yaklaşık 2 dakika içerisinde şehrin tüm giriş çıkışlarını kontrol altına aldı. Ancak tüm yaşananların bir tatbikat olduğunu öğrenen polis ekipleri tüm koşuşturmacanın ardından rahat bir nefes aldı.ajans32

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, yapılan tatbikatın başarıyla gerçekleştiğini kaydederek; tatbikatın ayrıntılarını da kamuoyuyla paylaşacaklarını bildirdi.ajans32

Tatbikattan bilgisi olmayan bir çok internet haber sitesi de önce olayı son dakika gelişmesi olarak sayfalarında paylaştı; ardından da olayın gerçek olmadığı anlaşılınca haber yayından kaldırıldı.

Biz de Ajans32 olarak dün son dakika gelişmesi olarak bildirdiğimiz ardından yayından kaldırdığımız haberin ayrıntılarını okuyucularımızla paylaşmak istedik.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum