Barida’dan Öğretmenler Günü Programı

Barida Hotel’s 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle özel bir program hazırladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2013 15:39
Barida’dan Öğretmenler Günü Programı

Öğretmenlere özel hazırlanan programda Barida 23 Kasım Cumartesi akşamı üstün hizmet anlayışı ve zengin menüsüyle misafirlerine ev sahipliği yapacak.

Keyifli bir akşam yemeği eşliğinde öğretmenlere eğlenceli ve coşkulu anlar yaşatacak olan Barida Hotel’s leziz yemeklerden oluşan bir menü hazırladı.

Barida Fiyatı sadece 40 TL olan zengin menüsüyle beş yıldız atmosferini konuklarına sunacak. Menünün içeriği ise şöyle; başlangıç olarak zengin ordövr tabağı, akdeniz salatası, ara sıcak servisi ise sebzeli lunpia böreği, ana yemeği beef stroganof, karışık tatlı tabağı ve yerli içeceği ile leziz yemek tatlarını damağınızda bırakacak.

Sürpriz hediye çekilişlerinin yanında sadece geceye katılan misafirlere ait konaklama ücretleri de minimum seviyeye çekilerek, iki kişilik odada ikinci kişi ücretsiz oda fiyatı 150 TL olarak belirlendi.

Bu özel oda fiyatına ayrıca SPA kullanımı, hamam, havuz, sauna ücretsiz olacak ve ertesi gün geç çıkış imkânı sağlanacak. Üstelik eğlenceye gecenin ilerleyen saatlerinde de devam etmek isteyenlere Discorium girişi ücretsiz. Eğlence sevenler sabaha dek eğlenebilecekler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.