Başbakan İl Başkanlarını Uyardı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, İl Başkanları toplantısında partisinin aday belirleme stratejisi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2013 10:57
Başbakan İl Başkanlarını Uyardı

Başbakan Erdoğan "Meselemiz birilerine makam kazandırmak değil. Şehirlerimize hizmetkarları seçebilmektir. Şehrine, hemşehrilerine en iyi hizmeti verebilecek kimse, onu aday olarak belirleyecek ve ilan edeceğiz. Bu noktada hepiniz çok iyi biliyorsunuz ki bu dava, şahsi bir dava değildir. Basit kulislerle, basit lobi faaliyetleriyle aday belirleme gayretine, tüm teşkilat mensupları olarak değerli arkadaşlarımı bu noktada bu tür oyunlara müsaade etmemelisiniz. Herkes gerçekten samimi olarak ehliyet ve liyakat sahibi kimse, halkımızla bütünleşme noktasında kim bizim için daha önemliyse, temsile layıksa, bize lütfen isimleri gönderin. Çünkü bu dava, makam, mevki, rütbe davası değildir. Bu dava millete efendilik davası da değildir. Hizmet davasıdır, millete hizmet sevdasıdır ve her birimiz, bu hassasiyet içinde hareket edeceğiz."

"Toplumda kimin karşılığı var, toplumda bizim partimizin mevcut oyuna kim biraz daha bir şeyler katabilecek. Bunları değerlendirmek durumundayız" diyen Başbakan Erdoğan, "Yoksa yerel seçimlerde partimizin mevcut oyunu da aşağıya çekebilecek isimlerle karşımıza gelirseniz, kusura bakmayın biz de burada değerlendirmelerimizi ona göre yapacağız. İnanıyorum ki en güvenilir, en liyakatli ve ehliyetli adaylarla 30 Mart'ta bir kez daha zaferi ülkemize, milletimize inşallah hediye edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum